Top 5 grunde til, at dine venner skal besøge Danmark

enmark er blevet beskrevet som et land med et fremragende forretningsklima, såvel som det mindst korrupte og næstmest fredelige land i verden. Hvis disse ikke er nok til at overbevise dig om at besøge Danmark, er der fem andre grunde, der gør det.

1. Det lykkeligste sted på jorden

Blandt sine mange anerkendelser og præmier har Danmark opnået udmærkelsen for at være den lykkeligste sted på jorden, og du finder det let at forstå, når du besøger Danmark. Alene i hovedstaden, København, finder du danskere smilende, når de handler langs Europas længste gågader, holder en familie -picnic i Tivoli eller bare nyder en ubekymret spadseretur i haverne på Amalienborg -paladset, især under landets tilsyneladende uendelige sommerdage.

Selv om vinteren, når solen sjældent skinner, bugner der af fritidsaktiviteter, mens der er festivaler spredt hele året rundt, ligesom det tre dage lange karneval i København, det lige så farverige Aalborg Carnival, Odense International Blues Days og Holmsboe Festival i Horsens. Hvis du var dansker, ville du faktisk også være glad.

2. Freetown Christiana

Et af de mest interessante steder i Danmark er Freetown Christiana, et kvarter i København berygtet for sit eget frigjorte regelsæt. Her finder du anarkisme voldsomt, hippiebevægelsen mere levende end nogensinde, yoga som det mest populære tidsfordriv, et begrænset antal tilladte private biler, et blomstrende Gay House og både akademikere og arbejdsløse mennesker tager fristed – hvilket gør det til en helt anden sin egen verden. Du kan endda finde hash og skunk ukrudt åbent solgt i mange butikker langs Pusher Street, selvom det er noget, Danmark forsøger at ratificere.

3. Dansk Design

Dansk design er kendt i hele verden for sin trendy kombination af raffinement og enkelhed, hvilket fremgår af møbler, kunsthåndværk og arkitektur. Faktisk vil du se mange caféer og kaffebarer i Danmark, der ligner ubesværede kunstværker.

Du kan endda overnatte på verdens første designerhotel – SAS Royal Hotel, der emmer af stil til de mindste detaljer. Hvis du vil vide mere om dansk design, kan du kigge forbi Dansk Design Center eller Dansk Museum for Kunst og Design eller lære om specifikt dansk håndværk på Museum for International Moderne Glas og Museum for International Keramisk Kunst.

4. Dansk Mad

Til sit køkken har Danmark forskellige regionale specialiteter som stegte rødspætter med vilde bær i Skagen, pramdragergryde (klumper af svinekød med bacon og groft hakkede grøntsager) i Gudena, kålpølse i Sønderjylland og bidesild (sild gennemblødt i saltlage) i man , mens smørrebrød eller Smorrebrod kan findes næsten overalt.

For velsmagende danske gourmetretter, prøv at spise ude på en af ​​de Michelin-stjernede restauranter i landet, som Formel B, Restaurant Ensemble, Restaurant Herman og Noma.

Til drikkevarer finder du Mead, vikingens drink, på danske pubber samt champagne og frugtvine serveret på danske restauranter, selvom Danmark fortsat er et ølland med næsten hundrede mikrobryggerier.

Berømte bryggerier omfatter dem i Herslev, Refsvindinge og Bogedal, hvor ølbrygning betragtes som en kunst og udføres på traditionel vis – med menneskelige hænder eller gammeldags teknologi – som gør dem til værdige attraktioner, når du besøger Danmark. Du finder også Glogg eller hot punch rundt om i løbet af julen, som bedst kan nydes med den gåsesteg eller særlige risengrød, der følger med Julefrokost eller julefesten.

5. Seværdigheder for børn

Vil du have dine børn med, når du besøger Danmark? Gør det på alle måder, da der helt sikkert er masser af sjove muligheder for børn i alle aldre, der venter dem.

Disse omfatter zoologiske haver som Københavns Zoo, Odense Zoo og Aalborg Zoo, hvor de kan lære mere om vilde dyr som elefanter, kæmpeskildpadder og chimpanser og endda komme i kontakt med dem. De kan også lære om Danmarks kulturarv ved at besøge Vikingeskibsmuseet, Hans Christian Andersen -museet og J.F. Willumsens Juniormuseum eller se legetøj fra hele verden på Skuldelev Legetøjsmuseum.

Den mest populære danske attraktion for børn er dog det originale Legoland i Billund, med masser af spændende forlystelser, der alle er lavet af farverige legoklodser, og derfor er dette et sted, du helt sikkert bør tage dine børn med, når du besøger Danmark. Remiseparken, Valbyparken og Faelledparken giver også sikre og smukke steder for dine børn at lege i og udforske, selvom intet slår en skattejagt på Selso Slot for unge eventyrere.

 

Artikelkilde: http://EzineArticles.com/2977782