om internettet # 2

jeg faldt over det her magasin i dag:

 

http://oakthenordicjournal.com

 

 

det er et helt nyt biannualt magasin, der åbenbart fejrer nordisk kultur, det kan man så lave en googlesøgning på og finde det her http://thenordicfit.com/, der virker ret skørt, men dedikeret eller man kan læse magasinet, der indeholder ting om oh land og kille enna. tal r og evren tekinoktay fortæller deres kærlighedshistorie, hvilket føles pinligt, men også sødt. sådan her:

 

h08B9787A

 

 

bladet er flot og hvidt og oh land pryder forsiden, fotografierne prøver at afspejle en slags fortælling om det uspolerede skandinavien. det er selvfølgelig idealistisk, smukt og en smule idiotisk. magasinet deler også navn med det her, http://www.foliateoak.com/ hvilket er ret mærkværdigt. jeg har endnu ikke fundet referencerne,

 

nå men lyttede til gucci mane mens jeg læste magasinet, og hvis man undrer sig over, hvordan man blev så helt sindssyg eller slettede sin twitter kan man læse her: http://globalgrind.com/2013/09/11/history-gucci-manes-erratic-behavior-tweets-videos-photos-tattoos/.

 

 

ok, mens vi snakker om musik kommer både schoolboy q, mø og beck med nyt album i februar: http://prettymuchamazing.com/feature/10-albums-feb-2014/2. woop.

 

min roomie fortalte mig om esben weile kjærs nye bog. her er et link, så kan man overveje om det er fedt. http://www.idoart.dk/eskapisme/.

 

når jeg tænker på esben, tænker jeg næsten altid på grimes, så bliver jeg glad, og går ind på hendes blog og her

http://actuallygrimes.tumblr.com/post/75315255785/fargo-1996-marry-me-3

 

 

tumblr_n0kol4nuzR1qbzr8yo1_400

 

 

ja, nu skal jeg til at læse stig larsson (which one hæhæ?), og jeg fandt lige den her video, som viser alt hvad der er galt med rigtig mange ting. irland møder pussy riot: http://www.dazeddigital.com/artsandculture/article/18716/1/watch-this-painfully-awkward-interview-with-pussy-riot?utm_source=Link&utm_medium=Link&utm_campaign=RSSFeed&utm_term=whats-wrong-with-every-pussy-riot-interview-on-tv.

 

 


suk

 

 

 

hC9942CDA